martes, 31 de mayo de 2016

INFANTIL "B" 4-0 ALCORA


Titulars: Collado, Badenas, Pejó, Pau, Víctor, Agus, Miguel Ángel, Sergi(c), Lis, Varella i Cabedo.

Suplents: Castañ, David, Rubén e Iker.

Últim partit de la lliga, en el que el Infantil B del Onda es jugava acabar la competició en sext lloc.

Començà l´encontre en plantejaments i estils diferents per part dels dos equips. El Onda tenia la possessió, pressionava ben amunt, i a més quan perdia la pilota buscava ràpidament recuperar-la, en canvi l'Alcorà estava replegat, en les línies molt juntes a una altura de 3/4 de camp esperant al contrari. Els locals amb moviments d'atraure al lateral i trencar des de darrere amb el seu lateral, encontrava profunditat, però les jugades acabaven amb poc de perill front al meta rival. En el 14', Sergi, anota el primer gol per als locals, després de pressionar amb insistència. Seguidament, en el 20', Josep, se'n va del porter i fa el segon gol.

En la segona part, el Onda va disposar de moltes ocasions de poder augmentar el marcador, però solament va anotar dos gols més. El tercer gol en el 37', després de una jugada d' Agus, xutant al pal del porter. El quart gol en el 39', anotat per Iker, amb un mà a mà en el porter, en el que el superà en un llançament per dalt.

L'equip ha realitzat un bon treball, ha proposat un joc de combinació en tot moment. 3 punts aconseguits merescudament, per acomiadar el campionat.

Finalment després de una temporada molt llarga en moltes dificultats, l'equip aconseguit fer una bona temporada, acabant sent sextos, per davant d'equips amb molt de nivell. Aquest resultat no ha sigut de casualitat, sinó a base de dedicació, esforç, intensitat, implicació, humiltat, companyerisme,etc. Al principi de temporada fins al sèptim partit disputat no vam ser capaços de guanyar cap partit, però l'equip en mes de desanimar-se i baixar els braços va creure que es milloraria, que solament era qüestió de temps que els jugadors s'adaptaren a diferents aspectes com, la relació entre els jugadors, als entrenadors i a la competició. Ja que he nomenat dades de principi, també voldria destacar dades de finals, on l'equip dels últims set partits disputats ha guanyat sis d'ells, molt bona senyal d'aquest grup.

Personalment estic molt satisfet en la resposta per part del jugadors, encara que al principi va ser més complicat l'adaptació a un grup totalment nou, però poc a poc han format un col·lectiu molt competitiu. Han demostrat que cadascú d'ells han sigut partícips d'aquests resultats, demostrant en cada partit que L'EQUIP, ha estat per damunt de lo individual.

Per a concloure, donar les gràcies a tots els simpatitzants d'aquest equip per seguir-lo al llarg de tota la temporada i desitjar el millor per a cada membre del planter per a la següent temporada.